top of page

EMMA 4 YOU

MIJN WARE AARD, IS LIEF STANDVASTIG & MEEDOGELOOS

Heb jij nood aan een Meesteres die je opdrachten geeft of zelfs je volledige leven bepaald? Hou je ervan om vernederd te worden, of gebruikt te worden en voor mij de slet te spelen?  

 

De afgelopen jaren ben ik heel erg opzoek geweest naar mezelf en waar ik terecht kon met mijn dominante kant. Dit is enige tijd een grote struggle geweest, tot ik 2 jaar geleden in contact kwam met een geweldige Meesteres.  Alles viel op zijn plek en hier ben ik dan Miss Emma, helemaal klaar om samen de grenzen van jou te gaan opzoeken en fantasieën werkelijkheid te laten worden. 

OVER MIJ

Ik ben een zelfverzekerde Nederlandse Meesteresse in de bloei van haar leven die heel goed weet wat ze wil en houd ervan om je te vertellen wat je wel en niet mag doe. Met mijn 1.80m (zonder hakken) zal ik altijd op jou neerkijken, heb maatje M/L en een D om te bewonderen. 

Lief, standvastig & meedogenloos zijn de drie woorden die je te horen krijgt als je vraagt wie ik ben aan mijn play partners. 

 

Aantal specialiteiten van mij:

- Little girl training

- Sissy training

- Feet and High Heels

- Toys ... Anal

- Bondage with Edging


Ik ben naast Nederlands ook in het Engels aan te spreken. Dan nog voor de trouwe onderdanige, ik ben geboren in de laatste week van Mei.  

IMG_5950.heic
Gift - Grey
bottom of page