top of page

KILYNA 4 YOU

MIJN WARE AARD, IS DOMINANT EN VROUWELIJK 

Mijn enige echte passie is het leren van submissives hoe ze zich moeten gedragen, uitvoeren en omgaan met zichzelf om mij heen; tegelijkertijd plezier en pijn geven terwijl ik de wanhoop en opwinding in hun ogen zie; ze te beheersen op manieren die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt door een Meesteres. Dat is hoe ik wil dat je je voelt na een speelsessie met Mij. Ik heb bijna geen grenzen en wil graag die van mijn slaven maximaal rekken.

Als je op zoek bent naar iemand die uniek, sensueel, aantrekkelijk, begrijpend, gemeen en vriendelijk is, dan ben je bij mij op de juiste plek.

OVER MIJ

Ik ben een jonge Limburgse Meesteres die graag wordt behandeld als een prinses. Ik ben 1m68 lang, maatje M en een dubbele D aan de voorzijde. En natuurlijk vergat ik bijna mijn lange donkerblonde haar. Ik gebruik graag mijn uiterlijk om een slet als jou uit balans te brengen.

 

Aantal specialiteiten van mij:

- Sissy training

- Feet and High Heels

- Blackmailing

- Toys ... Anal

- Bondage with Edging

- Petplay I love Doggy's 


Ik ben goed opgeleid; waarom zeg ik dat zelfs? Omdat een Meesteres ook in staat zou moeten zijn om je geest te raken. Immers, de geest is het meest afwijkende orgaan van allemaal. Ik ben naast Nederlands ook in het Engels aan te spreken.

PHOTO-2022-07-31-22-22-41_edited_edited.jpg
Gift - Grey
bottom of page